joi, 16 februarie 2012

9gag


Ma gandeam sa va scriu despre nebunia momentului.Toata  lumea vorbeste despre 9gag. Facebookul e ’’ infestat’’. Recunosc ca si eu stau minute bune si ma uit la toate alea. Si sunt de groaza.
Oare cine o fi inventat chestile astea? Bravo lui !!!















Trimis de Gaby

ACTA

 ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) este noua incercare a puteri politice si a justitiei de a pune stapanire pe internet si a inpiedica traficul de date si pirateria. ACTA consta in controlarea legala a tuturor utilizatorilor de internet din Europa. Un simplu click pe net iti va fi verificat si controlat, insa incredibilul este ca si tara noastra, mai exact respectati nostri parlamentari, au semnat in secret acest tratat fara a se gandi la majorul dezavantaj pe care il aduce tari. Din nou distinsi nostri parlamentari  ne aduc in pasul in care putem dar nu avem cu ce. Sa va explic; in cazul in care nu stiti Romania este a doua tara din lume in topul vitezelor de net si prima din Europa. Prin semnarea acestui act, Romania ramane doar in carti in aceasta privinta, fara a si putea demonstra practic acest de ce este in stare.


Multumimi domnilor parlamentari... Multumim !



1. Coreea de Sud: 2,2 MB/secunda
2. România: 1,909 MB/secunda
3. Bulgaria: 1,611 MB/secunda
4. Lituania: 1,462 MBs
5. Letonia: 1,377MBs/secunda
6. Japonia: 1,364 MBs
7. Suedia: 1,234 Mbs
8. Ucaraina: 1,190 Mbs
9. Danemarca: 1 Mbs
10. Hong-Kong: 992Kbs

marți, 14 februarie 2012

Welcome

Bun venit pe DT . Dupa cum va-ti dat seama, blogul meu va poate oferi ultimile nautati. Veti putea gasi de toate, de la jocuri si muzica pana la ultimile barfe din showbiz.
Un blog simplu, fara fite unde toata lumea poate spune ceva. Daca doriti un subiect anume imi puteti trimite un e-mail la speedir_new.generation@yahoo.com cu subiectul "Pentru blog". Orice comentariu este acceptat in limita bunului simt.

Va astept cu sugesti.
Sa traiti bine ! daca pana acuma nu ati facut-o.