sâmbătă, 9 martie 2013

DMC Devil May Cry Review




Acuma o luna ne-a fost dat spre folosinta o noua imbarligatura de comenzi si grafice sub denumirea de DMC Devil May Cry. Cunoscut ca Devil May Cry 5, mult asteptatul joc de la Capcom reuseste din nou sa ne satisfaca asteptarea si sa ne dea o noua doza de WOOOWWW. Daca iti plac jocurile in care bati tot ce prinzi, DMC sigur iti va gadila simturile.

DMC Devil May Cry prezinta tineretea nemuritorului Dante, inceputul povesti lui de vanator de diavoli. Povestea jocului este spusa intr-o asemenea maniera incat SKIP-ul iti devine strain in timpul videourilor de prezentare. DMC, la  fel ca si Devil May Cry 4, este impartit pe misiuni, impartind intr-un mod excelent si secventele povesti.

Pe parcurs ce Dante evolueaza in poveste, invata sa manuiasca noi arme din ce in ce mai diverse. La un moment dat veti putea opta pentru utilizarea a 7 arme diferite, fiecare cu skiluri si combouri incredibile. Capcom reuseste din nou sa uimeasca prin frumusetea miscarilor si usurinta cu care caracterul (Dante) reuseste sa execute toate aceste miscari.

DMC este genul acela de joc pentru care timpul nu mai conteaza. Te prinde complet si nu-ti mai da drumu pana nu se gata sau se ia curentul. Varietatea monstrilor nu te lasa niciodata ca luptele sa-ti para un "déjà vu". Varietatea bosilor de pe parcursul jocului este chiar surprinzatoare, si mereu te tine in suspand asteptand sa vezi ce face si cum ai putea sa-l invingi.

Fara mai multe adaugari, DMC Devil May Cry unu joc pentru care asteptarea merita tot timpul. Atentie, sa nu uitati sa mai si mancati !!!




Grafica: 9
Sunet: 9
Gameplay: 9.50
Story: 10
Multiplayer: -
Impresie: 10
------------------
Medie: 9.50

Un joc superb ce merita pe deplin jucat.
Alternativa: Devil May Cry 4 / God of War


Gameplay: