joi, 6 iunie 2013

Aion (Free to Play) Review


Sunt sigur ca multi dintre voi stiti despre jocul Aion. Si stiti si despre diversitatea de servere private Aion. Un mare minus la aceste servere private erau bugurile absolut absurde care stricau jocul. Insa odata cu aparitia lui "Free to Play", acest lucru a disparut.
Free to Play esti singurul server privat de Aion, pe care-l stiu eu, fara buguri, perfect functional.Avand in vedere ca originalul nu l-am jucat, m-am gandit sa fac un review pe baza acestui privat curat.
In primul rand, grafica este aproape impecabila, cu mici "nelamuriri" prin unele zone ale imbracamintei, dar in rest este foarte buna, chiar foarte buna. Efectele abilitatilor sunt exceptionale, aratand asa cum ar trebui sa arate orice efect.



Sunetul se ridica cu usurinta la nivelul grafici, facand o "echipa" perfect sincronizata. Fara nici o "ezitare" sau asteptare, sunetul este chiar superb, depasind asteptarile pe care le poti avea de la un MMORPG. Muzica de pe fundal as fi dorit sa fie, cateodata, mai alert, sa ma tina prins in gameplay si in lupta. Nu spun ca muzica nu este buna, este perfecta, insa asta cu alerta este doar o opinie a mea.



Povestea este de necomentat. Te captiveaza si te face sa rupi gameplay-ul pentru a inainta, a te afunda, in ea. V-as spuneo, dar va las pe voi s-o aflati.
In joc puteti alege tabara de partea careia sa jucati: Asmodians sau Elyos. Exista patru caractere diferite, fiecare cu cate 2 clase:
- Warrior - Gladiator & Templar
- Scout - Ranger & Assassin
- Mage - Spiritmaster & Sorcerer
- Priest - Cleric & Chanter
Daca doriti sa va faceti cont si sa jucati, intrati AICI.

Grafica: 9
Sunet: 10
Gameplay: 9
Story: 9
Multyplayer: 10
Impresie: 10
----------------------
Media: 9.5

(+)
- poveste captivanta
- PvP impecabil
- gameplay superb

(-)
- produce dependenta




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu