luni, 26 mai 2014

Top 10 online video games (tu si cu prietenii tai)

10. Need for Speed World (Racing)


Dupa nenumaratele cerinte ale playerilor, cei de la EA au scos pe piata un NFS dedicat internetului. Aparut in 2009, World inca are sute de mii de utilizatori.
Site Official: NFS World

9. Warface (FPS)


Un shooter care a aratat multe in ultimi doi ani, fiind premiat cu locul 3 in 2012, respectiv 1 in 2013 de catre cei de la Gamescom. Jocul foloseste acelas motor grafic ca cel de la Crysis, asta spunand multe. Ramane doar sa-l incercati.
Site Official: Warface

8. Warframe (MMORPG)


Warframe ofera o experienta total noua si diferita in cea ce priveste jocurile online, caracterele fiind rase diferite de extraterestri, uniti doar de scopul de a trai si de a salva universul. CO-OP-ul este cuvantul care descrie acest joc "fantasy". Incercati-l si sunt sigur ca o sa va surprinda.
Site Official: Warframe

7. Battlefield Bad Company 2 (FPS)


Istoria seriei Battlefield, acuma si in modul multiplayer, cu un mic ajutor exterior. Pentru mai multe informatii intrati AICI.

6. Call of Duty Modern WArfare 3 (COD MW3) (FPS)




Cei de la Activision sunt pusi pe profit, drept urmare modul multiplayer este disponibil doar pentru jocurile oficiale. Nu si acuma. Mai multe detalii AICI.

5. Aion / Blade & Soul (MMORPG)



Doua jocuri inedite, livrate de cei de la NC Soft. Doua MMORPG-uri care au cutreierat lumea in lung si in lat, lasand satisfacuti pe toti playerii care lea jucat. Doua povesti care fac o pereche perfecta cu gameplay-ul si cea ce are de oferit fiecare joc in parte.
Aion Site Official:
Blade & Soul: Private server (atomix)

4. Vindictus (MMORPG)


Un joc revolutionar, brutal, in care echipa face totul. Gameplay-ul se desfasoara in dungeon-uri, nebeneficind de modul open-world. Insa cu toate astea, nu pe degeaba l-am pus pe locul 4. Incercati-l si convingetiva singuri.
Site Official EU:Vindictus EU

3. Fifa World (SPORT)


Cine nu stie FIFA ?!? Un joc perfect pentru impatimitii de fotbal, care doresc sa faca un meci amical cu prietenii cand afara e vreme urata. Intr-un sfarsit cei de la EA au scos si o versiune dedicata multiplayer-ului, FIFA World.
Site Official: FIFA World

2. Minecraft (OPEN-WORLD)


Minecraft, jocul in care orice este posibil, jocul in care doar cerul este limita. Cel mai funny joc open-world. Un joc care te forteaza la supravietuire, sau iti pune la incercare creativitatea. Un joc, ce utilizat adecvat impreuna cu unu sau mai multi prieteni, poate crea o adevarata poveste.
Minecraft (se poate updata pana la ultima versiune)

1. League of Legends / Dota 2 (MOBA)



Doua jocuri care au facut pur si simplu ravagii prin randul gamer-ilor din toata lumea. Doua jocuri ce au crescut extrem de mult, ajungand la proprile campionate mondiale, devenind in scurt timp un adevarat brand la scara mondiala, avand servere peste tot pe glob. Cand spui Jocuri Online nu ai cum sa nu spui LOL sau Dota.
Site Official: League of Legends

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu