sâmbătă, 10 august 2013

DARK Review



Cine nu s-a gandit vreodata la un vampir care se "joaca" cu puterile intunericului, mai ales de cand a aparut Twilight. Se pare ca si cei de la Kalypso s-au gandit la aceasta fantezie si au puso intr-un joc video. 
Cam asa a luat viata DARK, un joc ce are in prim plan un vampir a tot puternic, un asasin al intunericului.



DARK ne prezinta un motor grafic superb, fara buguri. Sau cel putin eu nu am intalnit nici unul. Sincer sa fiu prima data cand am pornit jocul am avut impresia ca grafica ma va dejamagi, insa a fost exact opusul. Intr-o mica parte m-a dezamagit povestea. M-as fi asteptat la ceva mai captivant.
Sunetul nu poate primi decat comentarii pro. Fara replica, sunetul este superb, fara intreruperi sau lipsuri si se imbina perfect cu partea de gameplay. Un gameplay ametitor de bun. Chiar nu te astepti la un asemea gameplay in momentul in care vezi diversitatea si dificultatea unor "miscari". Te-ai astepta la un bug: o mana trecuta prin cap, o muscatura care rateaza gatul etc.
Sincer, nu as fi crezut ca va fi chiar asa de reusit acest joc. Mi-as fi dorit, deoarece este cam singurul joc de genu, insa nu ma asteptam.
Mai multe nu am ce spune. Va las pe voi sa descoperiti.

Grafica: 9.5
Sunet: 9.5
Gameplay: 9.5
Story: 8
Multiplayer: -
-------------------------
Media: 9+

pro: gameplayul captivant 
contra: pentru mine, modul in care merge si tine mainile

Gameplay:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu