sâmbătă, 24 august 2013

Trials Evolution Gold Edition Review



Nu cred ca exista o persoana, cu internet, care poate spune ca nu s-a jucat Bike Mania. Ei bine, jocul ce vi-l prezint este un Bike Mania de noua generatie.



Cei de la Ubisoft, da Ubisoft, s-au gandit sa ne puna in fata un joc funny, distractiv si foarte captivant. Trials Evolution te pune in postura unui "cascador" pe o motocicleta, cu care trebuie sa termini tot felul de nivele, unul mai atragator, frumos si extrem decat altul. 

Jocul nu prezita doar simplul trial, in care trebuie sa treci contra timp dintr-o parte in alta. El vine insotit si de foarte multe alte "joculete" care te fac sa rupi gameplay-ul.
Omul poate fi schimbat de haine dupa bunul plac si dupa cati bani aveti. Motocicletele pot fi doar colorate si inlocuite componentele, neputand fii imbunatatita performanta acestora.
Muzica este exact ce trebuie pentru un joc extrem cu motociclete. Sunetul parca-ti spune ca te uiti la un video, nu te joci un joc, perfect.

Insa jocul are un mic neajuns. Nu prea respecta legile fizici, reusind de multe ori sa revin pe doua roti dupa ce eram cu spatele tarait pe jos si cu motoru peste mine. Parca pilotul ar fi un Extrem Super Man.
Din punct de vedere grafic jocul sta foarte bine, avand imagini si ce par scoase din filme sau concursurile de trial.

Fiind facut de cei de la Ubisoft, am avut unele asteptari de la joc, insa toate asteptarile au fost depasite, mai ales cu toate acele minigame-uri din joc.

Fara mai multe adaugari sa dam notele si sa facem media.


Grafica: 9.5
Sunet: 10
Gameplay: 9.5
Multiplayer: neincercat deocamdata
Impresie: 10
-------------------------
Medie: 9.75

Pro: Inovatia
        Gameplay-ul diversificat
        
Contra: sfideaza logica uneori


Gameplay


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu