vineri, 26 octombrie 2012

iPad Mini



Iata ca, tabletele iPad au ajuns o familie de cand sa lansat noul iPad mini, o tableta care are ca atu portabilitatea, construita de cei de la Apple. 


Cei de la Apple spera ca, prin aceasta tableta sa intre si ei pe piata tabletelor low-cost, dominata momentan de Nexus 7, tableta creata de Google, Kindle Fire, creata de cei de la Amazon si Samsung Galaxy Tab, creata de cei de la Samsung.



iPad mini are un ecran cu diagonala de 7.85 inch IPS, o rezolutie de 1024x768 (aceeasi rezolutie cu iPad 2), cu 163 de pixeli pe inch, fiind de doua ori mai usoara ca si un iPad, cu o greutate de 308 grame, si avand o grosime de doar 7.2 mm. Incape cu usurinta in buzunarul cel mare al gecii.


"Sub capota" , noul iPad mini ascunde un procesor Apple A5 – ARM Cortex-A9 Dual-Core la 1GHz si un şi procesor grafic dual-core PowerVR SGX543MP2. Mini are 512 RAM, o baterie cu o autonomie de 10 ore pe internet cu Wifi-ul pornit.


Tableta are doua camere, un frontala, FaceTime HD de 1.2 MP, care filmeaza la rezolutie HD, si o camera iSight de 5 MP, care filmeaza la rezolutie Full HD.


Ca si conectivitate, iPad mini va avea Wifi 802.11 a/b/g/n si Bluetooth 4.0, plus functie de telefon pentru cele cu 3G/4G (LTE).


iPad mini va fi disponibila din 2 noiembrie, inclusiv in Romania, in culorile alb si negru, iar preturile vor varia in functie de spatiu de stocare (16 GB/32 GB/64 GB) si conectivitate(Wifi/Wifi+3G/4G):






Postare facuta de prietenul meu   "tehnologist": Andrei !!!

Prince of Persia sau Tomb Raider sau Assassin's Creed sau Prototype ?


Salut! 
Am auzit multe discutii intre gameri, in legatura cu genul de joc aventura/actiune, care contine si o poveste, campivanta, care te tine in suspans pana la finalul jocului.

Jocurile principale intre care exista tensiuni sunt:

1. Tomb Raider


 Tomb Raider 
 Tomb Raider II 
 Tomb Raider III 
 Tomb Raider: The Last Revelation 
 Tomb Raider Cronicles 
 Tomb Raider: The Angel Of Darkness 
 Tomb Raider: Legend 
 Tomb Raider: Unniversary 
 Tomb Raider: Underword 

2. Assassin's Creed


 Assassin's Creed
 Assassin's Creed: Altair's Chronicles
 Assassin's Creed: Bloodlines
 Assassin's Creed II
 Assassin's Creed: Brotherhood
 Assassin's Creed: Revelations
 Assassin's Creed III 


3. Prototype


 Prototype I
 Prototype II



4. Prince of Persia


 Prince of Persia
 Prince of Persia 3D
 Prince of Persia: The Sands of time
 Prince of Persia: Warrior Within
 Prince of Persia: The Two Thrones
 Prince of Persia
 Prince of Persia: The Forgotten Sands

As dori sa stiu si eu parerile si preferintele voastre. Sa vedem ce joc detine suprematia printre gameri. Lasati un comentariu cu jocu sau jocurile care va plac mai mult, seria de jocuri pe care o admirati mai mult si credeti ca ar placea oricarui gamer. 
Va astept comentarile mai jos !!!

Preferintele mele sunt: Assassin's Creed III, Prototype II, PoP Warrior Within si PoP The Forgotten Sands. Seria mea favorita, Prince of Persia.


marți, 23 octombrie 2012

Death Race


Hey Lume !!!


 Mai inainte v-am prezentat Trilogia Undisputed. Acum ca sa v-a tin pe aceasi linie a actiuni, va prezint filmele Death Race. Stiu, stiu! Uni poate le stiti, insa am observat ca unele persoane nici macar nu au auzit de aceste filme. Este chiar "ingrijorator", cum doua filme atat de ca lumea ca Death Race nu sunt cunoscute.



 Dupa cum v-ati dat seama din titlu, filmul prezinta in prim plan cursele cu masini. 
 Bine bine, si ce-i asa de tare in asta?
 Pai, cursele nu au masini simple, tunate, genul The Fast and Furios. Masinile sunt cu totul si cu totul aparte. Ele contin un tuning, mai ciudat, din otel si geamuri blindate. Masinile sunt adevarate buncare pe roti, avand un blindaj impresionant si fiind bine echipate cu arme din belsul: mitraliere, lansatoare de rachete, pistoale de ulei etc. 
 Cursele se desfasoara intr-o nchisoare, mai exact Alcatraz.
 Ambele filme au o poveste care te prinde, care te tine in fata ecranului pana la finalul filmului. 



 Nu ma mai bag in amanunte, va las pe voi sa descoperiti amanuntele care ridica filmele la un alt nivel al showtime-ului.


Filmele le download-ati de aicia !!!

Vizionare Placuta !!!

duminică, 21 octombrie 2012

Undisputed Trilogy


 Salutare !

 Acum cateva zile v-am spus despre Watchmen. Un joc plin de pumni si dinti zburatori. Acuma m-am gandit sa va spun si despre o trilogie de filme la fel de "dure" ca si jocul. Filmele se cheama Undisputed.

 Undisputed I 
 In primul Undisputed, ca si in celelalte 2, actiunea se petrece intr-o inchisoare. Luptele intre detinuti sunt marile atractii ale inchisorii, mari pariuri fiind puse in luptele crancene de box, care se petrec intr-o cusca de otel. Campionul necontestat al inchisorii fiind Monroe Hutchen, insa in inchisoare vine un fost campion mondial la box, George "Iceman" Chambers. Chambers este un om orgolios si fiind si inchis pe nedrept, nu suporta faptul ca lui Monroe i se spune campion. Asta duce la un meci campion vs campion, plin de suspans. Rezultatul meciului il aflati voi uitandu-va la film.


 Undispoted II Last Man Standing
 In al doilea film, povestea se modifica. De data aceasta stilul de lupta nu mai este box-ul ci luptele libere si actiunea se petrece in Rusia. Orice stil de lupta este bine primit. Campionul inchisori, in care se desfasoara actiunea, este Yuri Boyka. Gaga, seful inchisorii, ii insceneaza lui George Chambers o "infractiune" ca sa-l poate aduca in inchisoarea lui si sa lupte cu Boyka. Motivul il aflati voi uitandu-va la film. Chambers este tradat de omul din coltul lui la primul sau meci. Dupa aceia se imprieteneste cu cel mai invarsta detinut, un fost comandant. Acesta il invata pe George noi tehnici de lupta pentru al invinge pe Boyka. A doua lupta dintre cei doi decurge mult mai bine ca prima. Lupta este echilibrata si cat se poate de spectaculoasa. Sfarsitul este cu totul si cu totul complet neasteptat, la fel ca si sfarsitul filmului. Pentru un film de actiune, sfarsitul este complet neasteptat, surprinzandu-te placut.


 Undisputed III Redemtion
 Ultimul film al seriei este cireasa de pe tortul trilogiei Undisputed. Luptele fiind mult mai prezente. Actiunea si stilurile de lupta fiind la randul lor foarte diversificate si atragatoare. 
 Un interlop se hotaraste ca inchisoarea sa sa fie locul de actiune a primului campionat mondial de lupta intre inchisori. Castigatorul castiga libertatea. Yuri Boyka devine reprezentantul Rusiei si pleaca la campionatul mondial. 
 Multitudinea de lupte este data prin genul luptelor, lupte eliminatorii. Boyka se imprieteneste, in noua inchisoare in care este cazat, cu un american pe nume Turbo. Pana la urma, contrar regulilor turneului, doi luptatori devin liberi, Boyka si Turbo. 
 Luptatorii veniti sa lupte pt libertate sun torturati si munciti din greu ca doar un singur luptator sa fie invingator si interlopii inchisorilor inscrise in campionat sa castige in pariuri. Gaga face pariul suprem, riscand totul. Pana la urma el castiga pariul si devine mai bogat decat ar fi putut visa vreodata. Ce mai pot spune, vizionare placuta.



Sper ca v-am facut curiosi. Filmele subtitrate in romana le gasiti aici sau fara subtitrare de aici.




Vizionare Placuta !!!

joi, 18 octombrie 2012

Watchmen: The End Is Nigh


Salut ! M-am gandit ca de data asta sa dau o mica satisfactie persoanelor dornice de un joc cu batai, de actiune. V-a voi prezenta un joc, in doua parti, un joc chiar superb, care din pacate nu este prea cunoscut, cu toate ca merita pe deplin jucat.




 Watchmen: The End Is Nigh, este un joc cu batai de strada, in care sangele si dintii sar mai des ca un iepure. Jocul prezinta o poveste care te prinde, fiind prezentata si rulata sub forma unor benzi desenate. Jocul prezinta 2 pesonaje, doi detectivi, Nite Owl si Rorschach, care sunt "fortati", nu ca nu le-ar placea, sa lupte in diverse locuri: in inchisoare, pe strazi, in cluburi, canale etc. 


 Luptele sunt spectaculoase si impresionante prin brutalitate si frumusetea executilor. Combourile nu sunt cine stie ce insiruire de 14 miscari, gen Tekken. Sunt combouri scurte, din maxim 7 butoane, insa care isi fac treaba cu fermitate. Este o senzatie absolut, hai sa-i spunem fireasca, sa-i sparge fata oponentului pe care-l prinzi de mana sau de picior, in timp ce vroia sa te loveasca pe la spate. Era sa uit... luptele nu se poarta doar cu pumnii si piciorele. V-a las pe voi sa descoperiti aces amanunt.




 Jocurile le puteti dld ce aici. Inainte sa ma luati la bagat si scos, v-am recomandat aceste jocuri in rusa (cred) deoarece majoritatea torrent-elor care contin prima parte, contin un install gresit. La altele o sa observati cu amaraciune ca instalarea decurge perfect, la fel si setup-ul, insa, pornirea jocului... nu porneste. Va garantez ca aceste jocuri recomandate de mine sunt complet functionale.

 Pai, mai multe nu prea am ce va spune. V-a las pe voi sa descopriti. Deci bafta la joc si distractie placuta.

Spargei Fata !!!


Grafica: 8
Sunet: 8
Gameplay: 7
Story: 8
Multiplayer: -
Impresie: 9
------------------
Media: 8

Alternativa: Batman Arkham Asylum

vineri, 5 octombrie 2012

Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer (TeknoGods) 2016



Salut. Dupa ce un prieten a comentat la adresa acestei postari, ca este prea incarcata, am umblat putin la ea, putin mai mult si am grupat tot ce aveti nevoie in doar cateva fisiere.

Sunt sigur ca aveti jocul asa ca am sa va pun la dispozitie doar fisierele in plus si update-urile TeknoGods.

In primul rand avem fisierele (crack + update + ultima versiune TeknoGods) toate puse intr-un folder/arhiva numit "Extra". Copiati continutul folderului in folderul jocului instalat. Puteti sa download-ati aceasca arhiva prin Simplu download sau Torrent 


In al doilea rand toate fisierele de mai sus, impartite pe categorii (adica crack-ul intr-un folder, update-ul in altul si tot asa). Copiati toate fisierele, in ordinea sugerata prin numarul folderelor, in folderul jocului gata instalat. Si aici avem Simplu Download si Torrent


P.S. Pe windows 8.1 launcher-ul TeknoGods s-ar putea sa va faca probleme. Pe windows 10 nu stiu sa va spun.

Spor la joc :)

Un mic Gameplay:






Speedir