duminică, 21 octombrie 2012

Undisputed Trilogy


 Salutare !

 Acum cateva zile v-am spus despre Watchmen. Un joc plin de pumni si dinti zburatori. Acuma m-am gandit sa va spun si despre o trilogie de filme la fel de "dure" ca si jocul. Filmele se cheama Undisputed.

 Undisputed I 
 In primul Undisputed, ca si in celelalte 2, actiunea se petrece intr-o inchisoare. Luptele intre detinuti sunt marile atractii ale inchisorii, mari pariuri fiind puse in luptele crancene de box, care se petrec intr-o cusca de otel. Campionul necontestat al inchisorii fiind Monroe Hutchen, insa in inchisoare vine un fost campion mondial la box, George "Iceman" Chambers. Chambers este un om orgolios si fiind si inchis pe nedrept, nu suporta faptul ca lui Monroe i se spune campion. Asta duce la un meci campion vs campion, plin de suspans. Rezultatul meciului il aflati voi uitandu-va la film.


 Undispoted II Last Man Standing
 In al doilea film, povestea se modifica. De data aceasta stilul de lupta nu mai este box-ul ci luptele libere si actiunea se petrece in Rusia. Orice stil de lupta este bine primit. Campionul inchisori, in care se desfasoara actiunea, este Yuri Boyka. Gaga, seful inchisorii, ii insceneaza lui George Chambers o "infractiune" ca sa-l poate aduca in inchisoarea lui si sa lupte cu Boyka. Motivul il aflati voi uitandu-va la film. Chambers este tradat de omul din coltul lui la primul sau meci. Dupa aceia se imprieteneste cu cel mai invarsta detinut, un fost comandant. Acesta il invata pe George noi tehnici de lupta pentru al invinge pe Boyka. A doua lupta dintre cei doi decurge mult mai bine ca prima. Lupta este echilibrata si cat se poate de spectaculoasa. Sfarsitul este cu totul si cu totul complet neasteptat, la fel ca si sfarsitul filmului. Pentru un film de actiune, sfarsitul este complet neasteptat, surprinzandu-te placut.


 Undisputed III Redemtion
 Ultimul film al seriei este cireasa de pe tortul trilogiei Undisputed. Luptele fiind mult mai prezente. Actiunea si stilurile de lupta fiind la randul lor foarte diversificate si atragatoare. 
 Un interlop se hotaraste ca inchisoarea sa sa fie locul de actiune a primului campionat mondial de lupta intre inchisori. Castigatorul castiga libertatea. Yuri Boyka devine reprezentantul Rusiei si pleaca la campionatul mondial. 
 Multitudinea de lupte este data prin genul luptelor, lupte eliminatorii. Boyka se imprieteneste, in noua inchisoare in care este cazat, cu un american pe nume Turbo. Pana la urma, contrar regulilor turneului, doi luptatori devin liberi, Boyka si Turbo. 
 Luptatorii veniti sa lupte pt libertate sun torturati si munciti din greu ca doar un singur luptator sa fie invingator si interlopii inchisorilor inscrise in campionat sa castige in pariuri. Gaga face pariul suprem, riscand totul. Pana la urma el castiga pariul si devine mai bogat decat ar fi putut visa vreodata. Ce mai pot spune, vizionare placuta.



Sper ca v-am facut curiosi. Filmele subtitrate in romana le gasiti aici sau fara subtitrare de aici.




Vizionare Placuta !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu