vineri, 26 octombrie 2012

iPad Mini



Iata ca, tabletele iPad au ajuns o familie de cand sa lansat noul iPad mini, o tableta care are ca atu portabilitatea, construita de cei de la Apple. 


Cei de la Apple spera ca, prin aceasta tableta sa intre si ei pe piata tabletelor low-cost, dominata momentan de Nexus 7, tableta creata de Google, Kindle Fire, creata de cei de la Amazon si Samsung Galaxy Tab, creata de cei de la Samsung.



iPad mini are un ecran cu diagonala de 7.85 inch IPS, o rezolutie de 1024x768 (aceeasi rezolutie cu iPad 2), cu 163 de pixeli pe inch, fiind de doua ori mai usoara ca si un iPad, cu o greutate de 308 grame, si avand o grosime de doar 7.2 mm. Incape cu usurinta in buzunarul cel mare al gecii.


"Sub capota" , noul iPad mini ascunde un procesor Apple A5 – ARM Cortex-A9 Dual-Core la 1GHz si un şi procesor grafic dual-core PowerVR SGX543MP2. Mini are 512 RAM, o baterie cu o autonomie de 10 ore pe internet cu Wifi-ul pornit.


Tableta are doua camere, un frontala, FaceTime HD de 1.2 MP, care filmeaza la rezolutie HD, si o camera iSight de 5 MP, care filmeaza la rezolutie Full HD.


Ca si conectivitate, iPad mini va avea Wifi 802.11 a/b/g/n si Bluetooth 4.0, plus functie de telefon pentru cele cu 3G/4G (LTE).


iPad mini va fi disponibila din 2 noiembrie, inclusiv in Romania, in culorile alb si negru, iar preturile vor varia in functie de spatiu de stocare (16 GB/32 GB/64 GB) si conectivitate(Wifi/Wifi+3G/4G):






Postare facuta de prietenul meu   "tehnologist": Andrei !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu