joi, 18 octombrie 2012

Watchmen: The End Is Nigh


Salut ! M-am gandit ca de data asta sa dau o mica satisfactie persoanelor dornice de un joc cu batai, de actiune. V-a voi prezenta un joc, in doua parti, un joc chiar superb, care din pacate nu este prea cunoscut, cu toate ca merita pe deplin jucat.




 Watchmen: The End Is Nigh, este un joc cu batai de strada, in care sangele si dintii sar mai des ca un iepure. Jocul prezinta o poveste care te prinde, fiind prezentata si rulata sub forma unor benzi desenate. Jocul prezinta 2 pesonaje, doi detectivi, Nite Owl si Rorschach, care sunt "fortati", nu ca nu le-ar placea, sa lupte in diverse locuri: in inchisoare, pe strazi, in cluburi, canale etc. 


 Luptele sunt spectaculoase si impresionante prin brutalitate si frumusetea executilor. Combourile nu sunt cine stie ce insiruire de 14 miscari, gen Tekken. Sunt combouri scurte, din maxim 7 butoane, insa care isi fac treaba cu fermitate. Este o senzatie absolut, hai sa-i spunem fireasca, sa-i sparge fata oponentului pe care-l prinzi de mana sau de picior, in timp ce vroia sa te loveasca pe la spate. Era sa uit... luptele nu se poarta doar cu pumnii si piciorele. V-a las pe voi sa descoperiti aces amanunt.




 Jocurile le puteti dld ce aici. Inainte sa ma luati la bagat si scos, v-am recomandat aceste jocuri in rusa (cred) deoarece majoritatea torrent-elor care contin prima parte, contin un install gresit. La altele o sa observati cu amaraciune ca instalarea decurge perfect, la fel si setup-ul, insa, pornirea jocului... nu porneste. Va garantez ca aceste jocuri recomandate de mine sunt complet functionale.

 Pai, mai multe nu prea am ce va spune. V-a las pe voi sa descopriti. Deci bafta la joc si distractie placuta.

Spargei Fata !!!


Grafica: 8
Sunet: 8
Gameplay: 7
Story: 8
Multiplayer: -
Impresie: 9
------------------
Media: 8

Alternativa: Batman Arkham Asylum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu