luni, 9 decembrie 2013

Tom Clancy's The Division VGX 2013 Trailer (Next-Gen)

Intr-o lume IT unde software-ul si hardware-ul evolueaza constant, jocurile trebuie sa tine pasul, devenind din ce in ce mai complexe, din punct de vedere al motorului grafic. Daca jocurile de pana acuma ne lasau cu gura deschisa, prin adevarate reprezentati de putere grafica, iata ca cei de la Ubisoft s-au gandit sa le dea peste bot tuturor punand pe masa de lucru un joc care taie adanc si dureros in competitie. 
Tom Clancy's The Division va veni echipat cu un motor grafic, care in spusele multora, este definit ca cel mai tare motor grafic de pana acum. Trailer-ul spune totul si chiar mai mult.


joi, 29 august 2013

Kane & Lynch: Dead Men Review

 
 
 Evadati si dementa. Asa se poate caracteriza acest joc in 2 cuvinte. Un joc mai vechi, care ne da o doza de inovatie in jocurile cu "banditi".
 
Jocul te pune in postura lui Kane, Lynch fiind ajutorul principal al lui, ca un rol secundar intr-un film ce-i poarta numele.
 
 
 
Jocul este foarte bine prezentat, avand o poveste cu un sir narativ pe intelesul oricui.
Grafica este destul de buna, avand in vedere anul lansari, 2007. Nu mi s-a intamplat sa dau peste vreun bug care sa-mi strice jocul.
 
Sunetul destul de bun. Dialogurile dintre Kane si Lynch nefiind repetitive, ii da jocului un plus de originalitate. Si in general dialogurile sunt bine scrise si actorii vocali facand o treaba perfecta cu rolurile primate.
 
In gameplay jocul se comporta extraordinary, fiind foarte real, mai putin faza cu adrenalina care te readuce la viata.
 
Mai multe nu prea am ce spune, deci hai sa-l notam.
 
Grafica: 8
Sunet: 8
Gameplay: 9.5
Multiplayer: --- nu am cu cine sa-l joc
Poveste: 9
Impresie: 9
---------------------
Media: 8.7
 
Pro: gameplay-ul
         povestea
         experienta
 
Contra: mult prea scurt
 
Gameplay
 


sâmbătă, 24 august 2013

Trials Evolution Gold Edition Review



Nu cred ca exista o persoana, cu internet, care poate spune ca nu s-a jucat Bike Mania. Ei bine, jocul ce vi-l prezint este un Bike Mania de noua generatie.



Cei de la Ubisoft, da Ubisoft, s-au gandit sa ne puna in fata un joc funny, distractiv si foarte captivant. Trials Evolution te pune in postura unui "cascador" pe o motocicleta, cu care trebuie sa termini tot felul de nivele, unul mai atragator, frumos si extrem decat altul. 

Jocul nu prezita doar simplul trial, in care trebuie sa treci contra timp dintr-o parte in alta. El vine insotit si de foarte multe alte "joculete" care te fac sa rupi gameplay-ul.
Omul poate fi schimbat de haine dupa bunul plac si dupa cati bani aveti. Motocicletele pot fi doar colorate si inlocuite componentele, neputand fii imbunatatita performanta acestora.
Muzica este exact ce trebuie pentru un joc extrem cu motociclete. Sunetul parca-ti spune ca te uiti la un video, nu te joci un joc, perfect.

Insa jocul are un mic neajuns. Nu prea respecta legile fizici, reusind de multe ori sa revin pe doua roti dupa ce eram cu spatele tarait pe jos si cu motoru peste mine. Parca pilotul ar fi un Extrem Super Man.
Din punct de vedere grafic jocul sta foarte bine, avand imagini si ce par scoase din filme sau concursurile de trial.

Fiind facut de cei de la Ubisoft, am avut unele asteptari de la joc, insa toate asteptarile au fost depasite, mai ales cu toate acele minigame-uri din joc.

Fara mai multe adaugari sa dam notele si sa facem media.


Grafica: 9.5
Sunet: 10
Gameplay: 9.5
Multiplayer: neincercat deocamdata
Impresie: 10
-------------------------
Medie: 9.75

Pro: Inovatia
        Gameplay-ul diversificat
        
Contra: sfideaza logica uneori


Gameplay


sâmbătă, 10 august 2013

DARK Review



Cine nu s-a gandit vreodata la un vampir care se "joaca" cu puterile intunericului, mai ales de cand a aparut Twilight. Se pare ca si cei de la Kalypso s-au gandit la aceasta fantezie si au puso intr-un joc video. 
Cam asa a luat viata DARK, un joc ce are in prim plan un vampir a tot puternic, un asasin al intunericului.



DARK ne prezinta un motor grafic superb, fara buguri. Sau cel putin eu nu am intalnit nici unul. Sincer sa fiu prima data cand am pornit jocul am avut impresia ca grafica ma va dejamagi, insa a fost exact opusul. Intr-o mica parte m-a dezamagit povestea. M-as fi asteptat la ceva mai captivant.
Sunetul nu poate primi decat comentarii pro. Fara replica, sunetul este superb, fara intreruperi sau lipsuri si se imbina perfect cu partea de gameplay. Un gameplay ametitor de bun. Chiar nu te astepti la un asemea gameplay in momentul in care vezi diversitatea si dificultatea unor "miscari". Te-ai astepta la un bug: o mana trecuta prin cap, o muscatura care rateaza gatul etc.
Sincer, nu as fi crezut ca va fi chiar asa de reusit acest joc. Mi-as fi dorit, deoarece este cam singurul joc de genu, insa nu ma asteptam.
Mai multe nu am ce spune. Va las pe voi sa descoperiti.

Grafica: 9.5
Sunet: 9.5
Gameplay: 9.5
Story: 8
Multiplayer: -
-------------------------
Media: 9+

pro: gameplayul captivant 
contra: pentru mine, modul in care merge si tine mainile

Gameplay:

miercuri, 26 iunie 2013

The Crew - Trailer

V-ati saturat de toate racing-urile ce sunt momentan pe piata? Cei de la Ubisoft ne intind  un fir de speranta cu un racing nou: The Crew. Trailer-ul spune tot ce se poate spune. A da, am specificat? E de la UBISOFT !!!!!


Mai multe amanunte Aici.



joi, 6 iunie 2013

Aion (Free to Play) Review


Sunt sigur ca multi dintre voi stiti despre jocul Aion. Si stiti si despre diversitatea de servere private Aion. Un mare minus la aceste servere private erau bugurile absolut absurde care stricau jocul. Insa odata cu aparitia lui "Free to Play", acest lucru a disparut.
Free to Play esti singurul server privat de Aion, pe care-l stiu eu, fara buguri, perfect functional.Avand in vedere ca originalul nu l-am jucat, m-am gandit sa fac un review pe baza acestui privat curat.
In primul rand, grafica este aproape impecabila, cu mici "nelamuriri" prin unele zone ale imbracamintei, dar in rest este foarte buna, chiar foarte buna. Efectele abilitatilor sunt exceptionale, aratand asa cum ar trebui sa arate orice efect.



Sunetul se ridica cu usurinta la nivelul grafici, facand o "echipa" perfect sincronizata. Fara nici o "ezitare" sau asteptare, sunetul este chiar superb, depasind asteptarile pe care le poti avea de la un MMORPG. Muzica de pe fundal as fi dorit sa fie, cateodata, mai alert, sa ma tina prins in gameplay si in lupta. Nu spun ca muzica nu este buna, este perfecta, insa asta cu alerta este doar o opinie a mea.



Povestea este de necomentat. Te captiveaza si te face sa rupi gameplay-ul pentru a inainta, a te afunda, in ea. V-as spuneo, dar va las pe voi s-o aflati.
In joc puteti alege tabara de partea careia sa jucati: Asmodians sau Elyos. Exista patru caractere diferite, fiecare cu cate 2 clase:
- Warrior - Gladiator & Templar
- Scout - Ranger & Assassin
- Mage - Spiritmaster & Sorcerer
- Priest - Cleric & Chanter
Daca doriti sa va faceti cont si sa jucati, intrati AICI.

Grafica: 9
Sunet: 10
Gameplay: 9
Story: 9
Multyplayer: 10
Impresie: 10
----------------------
Media: 9.5

(+)
- poveste captivanta
- PvP impecabil
- gameplay superb

(-)
- produce dependenta




marți, 23 aprilie 2013

Splinter Cell Conviction Review



Cand spui Splinter Cell  gandul iti zboara imediat la un agent secret sub acoperire care poate asasina pe oricine in orice mod si de oriunde. Conviction va poate demonstra asta in cel mai bun mod cu putinta. Cei de la Ubisoft ne-au pus la degete acest joc in anul 2010 si de atuncia Splinter Cell in mintea gamer-ilor este Conviction.

Splinter Cell Conviction detine suprematia in categoria jocurilor cu spioni si nu e de mirare de ce. Jocul este superb din punct de vedere al gameplay-ului. Povestea este pe cat se poate de explicita, nu ca in alte jocuri, in care povestea ce rupe complet la mijlocul lui si te lasa pur si simplu in aer. Splinterr Cell are o linie narativa ce te tine prins in joc, cum AR TREBUI sa se intample cu orice alt joc, ar trebui.... 



Inca din Meniu, jocul promite multe si isi "bifeaza" rand pe rang fiecare asteptare din partea gamer-ului. Daca cei de la Ubisoft ne-au obisnuit cu un un agent din cap pana in picioare plin de echipamente si tehnologi de ultima ora, de aceasta data el este un simplu civil (din punc de vedere estetic), avand la indemana tot felul de trucuri, exact ca un agent cu experienta. Sam reuseste sa surprinda prin metodele inedite si diverse de a asasina sau ucide un terorist. El este prezentat pe un gameplay mult mai ramificat si diversificat. de exemplu: sare pe geam, escaladeaz cladirea pana la alta fereastra pe unde intra si curata intreaba camera.

Gameplay-ul se inbina perfect cu grafica de calitate mare, facand ca jocul in unele scene sa fie desprins dintr-un film de actiune. Gloantele in zbor, sangele care sare din inamici, sunt segvente extrem de cinematice. Chiar si aceste lucruri minore, daca sunt prezentate intr-un anumit mod dau un mare plus unui joc.



La sunet am avut o mica dezamagire. Am patit de multe ori sa aud vorbe si zgomote in dreaptea mea, indreptandu-ma catre presupusul inamic, aveam sa realizez mai tarziu ca defapt ma indepartam de el, un lucru neplacut intr-un joc in care precizia si concentrarea trebuie sa-ti fie crescute. In rest, zgomotele unei grenade pe beton, zgomotul unui geam spart si al unui strigat de ajutor, in momentul in care sugrumi pe cineva, sunt cat se poate de ca lumea. Reusind de multe ori sa ma uimeasca auzind perfectiunea sunetului.
Cu astea fiind spuse haideti sa dam niste note si sa facem o medie.

Grafica: 9
Sunet: 9
Gameplay: 9
Story: 10
Multiplayer: -
Impresie: 10
-------------------
Media: 9.4

Alternativa: Wanted: Weapons of Fate



sâmbătă, 9 martie 2013

DMC Devil May Cry Review




Acuma o luna ne-a fost dat spre folosinta o noua imbarligatura de comenzi si grafice sub denumirea de DMC Devil May Cry. Cunoscut ca Devil May Cry 5, mult asteptatul joc de la Capcom reuseste din nou sa ne satisfaca asteptarea si sa ne dea o noua doza de WOOOWWW. Daca iti plac jocurile in care bati tot ce prinzi, DMC sigur iti va gadila simturile.

DMC Devil May Cry prezinta tineretea nemuritorului Dante, inceputul povesti lui de vanator de diavoli. Povestea jocului este spusa intr-o asemenea maniera incat SKIP-ul iti devine strain in timpul videourilor de prezentare. DMC, la  fel ca si Devil May Cry 4, este impartit pe misiuni, impartind intr-un mod excelent si secventele povesti.

Pe parcurs ce Dante evolueaza in poveste, invata sa manuiasca noi arme din ce in ce mai diverse. La un moment dat veti putea opta pentru utilizarea a 7 arme diferite, fiecare cu skiluri si combouri incredibile. Capcom reuseste din nou sa uimeasca prin frumusetea miscarilor si usurinta cu care caracterul (Dante) reuseste sa execute toate aceste miscari.

DMC este genul acela de joc pentru care timpul nu mai conteaza. Te prinde complet si nu-ti mai da drumu pana nu se gata sau se ia curentul. Varietatea monstrilor nu te lasa niciodata ca luptele sa-ti para un "déjà vu". Varietatea bosilor de pe parcursul jocului este chiar surprinzatoare, si mereu te tine in suspand asteptand sa vezi ce face si cum ai putea sa-l invingi.

Fara mai multe adaugari, DMC Devil May Cry unu joc pentru care asteptarea merita tot timpul. Atentie, sa nu uitati sa mai si mancati !!!




Grafica: 9
Sunet: 9
Gameplay: 9.50
Story: 10
Multiplayer: -
Impresie: 10
------------------
Medie: 9.50

Un joc superb ce merita pe deplin jucat.
Alternativa: Devil May Cry 4 / God of War


Gameplay:

vineri, 15 februarie 2013

Shaun White Snowboarding


Salut prieteni !!!

  Acuma ca iarna tot este pe terminate mi-am zis sa va prezint un joc mai vechi dar super fain.
  Shaun White Snowboarding este un joc extrem si superb din punct de vedere estetic. Jocul contine 4 parti mari pe care va dati pana nu ma iputeti. lipsa de tricuri nu duceti, ba chiar din potriva, puteti face combinati si crea tot felu de tricuri. 
  Omul cu care jucati poate fi fata sau baiat. Fiecare gen isi poate modifica fetele. Ele nu pot fi personificate. In rest omul poate fi imbracat cum doriti si credetima ca diversitatea hainelor este mare. Placile la randul lor arata super. Ele difera dupa performanta si in mod direct si dupa pret.
  Jocul este creat de cei de la EA. Acest fapt face ca cerintele gamer-ului fata de acest joc sa fie destul de mari, insa, jocul reuseste sa raspunda afirmativ asteptarilor.

Grafica: 10
Sunet: 8
Gameplay: 9
Multiplayer: -
Storyline: -
Impresia: 9
--------------------
Media: 9

Concluzia: Un joc superb ce merita incercat si jucat. Va v-a reda o experienta noua de joc, daca nu v-ati mai intalnit cu acest gen de joc pana acuma. Pentru a va convinge urmariti un mic Gameplay.

Bafta la joc !!!!!